Opstellingen met paarden
Alles begint met het maken van keuzes.

Afgelopen weekend had ik het er nog over met een ondernemer. Waar kies jij voor met je onderneming? Groeien? Of juist niet? Groeien in omvang, of juist groeien in specialisme? Naar mijn mening is de enige die antwoord kan geven op dergelijke vragen; jezelf.

Soms weet je het alleen even niet meer, omdat de waan van de dag, de drukte en het continu oplossen van problemen, maakt dat je geen tijd hebt om stil te staan bij dergelijke keuzemomenten. En dat is jammer.

Vele keuzes maken we onbewust. Op het moment dat je even stilstaat bij de keuzes die je maakt, is het mogelijk om ook eens andere keuzes te maken. Daardoor kan er veel veranderen.

Als ik het zelf even niet meer weet dan doe ik een opstelling met een van mijn paarden. Door goed af te stemmen krijg ik dan een beweging in beeld. Dat gaat heel intuïtief.  Altijd vallen er kwartjes en komt er weer ruimte. Alles wordt ineens helder en begrijpelijk.
Het werkt.
Het heeft veel impact.
Je krijgt er waardevolle inzichten uit mee, die je leven echt goed doen.
Zelfs lang nadat de opstelling plaats heeft gevonden, is het effect merkbaar.

Wil jij ook op een meer intuïtieve manier inzicht in welke keuzes je hebt te maken? Stuur me een mail, en we bekijken de mogelijkheden!

Klantenervaringen