VIPdag, wil jij de beste versie van jezelf zijn?
Om je beste zelf te zijn moet je eerst even stilstaan…boek een VIPdag en ontdek je onvermoede talent!

 • Denk je vaak: “waar doe ik het allemaal voor”?
 • Weet je niet wat je het liefste wilt?
 • Is er “iets” dat je tegenhoudt?

Wil je deze vragen in een veilige omgeving onderzoeken? Zonder al te veel te hoeven vertellen? En wil je snel bij de kern zien te komen?

 • Met een paard hoef je niet hardop te praten.
 • Ze wijst je de (ware) weg.

In de VIPdag staan we stil bij de vragen die bij jou spelen. Geloof me, I’ve been there. Mijn paarden niet, maar je zult zien dat ze je als geen ander verder kunnen helpen. Velen zijn je voor gegaan en met succes!
Ben jij die professional die ‘iets’ wil doen waar je weer gelukkig van wordt – maar weet je nog niet wat (of durf je nog niet helemaal?)

Loop je al een hele tijd rond met vage plannen die telkens gedwarsboomd worden door vage klachten … (ook wel excuses genoemd 😉

Hoor je jezelf steeds zeggen dat je wilt doen wat je het liefste doet, maar heb je eigenlijk geen idee hebt wat dat dan is …

Heb je sterk het gevoel dat er meer in zit…

Veel professionals ontdekken na verloop van tijd – meestal als ze rond de 40 zijn – dat ze zich niet meer op hun plek voelen op hun werk. Dat gevoel knaagt aan ze.

Of er volgt een bezuinigingsronde en dan maakt het ineens niet meer uit hoeveel hart en ziel je altijd in je baan hebt gezet. Je wordt gedwongen om je bakens te verzetten…

Je wilt wel iets anders, maar je weet niet precies wat en al helemaal niet hoe je dat zal moeten bereiken. Dus je blijft zitten waar je zit. Thuis of op je werk.

Want wat je nu hebt is zekerheid. En wat er voor je ligt is onzekerheid.

Hoe zou het voor je zijn als je in één dag ontdekt wat je wilt en hoe je dat voor elkaar krijgt? Als je eindelijk doorkrijgt wat je belemmert om in actie te komen?

Dan is de stap naar een leuker leven plotseling helemaal niet meer zo groot (en ook niet meer zo eng). Je begint gewoon met de eerste stap. Dan de tweede. Stap voor stap creëer je zo het leven waar je nu nog van droomt.

Je gaat een volle dag samen met mij en mijn paard aan het werk om te ontdekken wat je graag wilt veranderen en hoe je dat het beste kunt doen. Je krijgt je in no-time inzicht in wat er bij je speelt en je zult zien dat er beweging ontstaat. Je gaat versteld staan van jezelf!

Voor deze inspiratie-dag ben je van harte welkom in mijn rustige praktijkruimte én buitenbak in Noord-Friesland. Je wordt getrakteerd op een heerlijke lunch met bijzondere (biologische) streekproducten. En natuurlijk staan er gedurende de dag koffie & thee, drankjes en wat versnaperingen voor je klaar.

Wil je meer weten? Geef je dan nu op voor een inspiratie sessie, of stuur een mailtje met je vragen naar [email protected]

Wanneer is deze inspiratie-dag vooral geschikt?

 • Als je nu echt stappen wilt gaan zetten, omdat je weet dat het anders moet!
 • Als je nu echt wilt kiezen voor jezelf en hulp wilt bij het veranderen van je leven!
 • Als je alles uit jezelf wilt halen en klaar bent om te veranderen en succes te ontvangen!

Wanneer is deze dag vooral niet geschikt?

 • Als je allergisch bent voor paarden
 • Als je niet wilt investeren in jezelf
 • Als je geen dag voor jezelf vrij kunt maken om naar Friesland te gaan

Praktische info

Locatie: Tjessingawei 8 Minnertsga
Tijd: een inspiratie-dag duurt van 10.00 tot 15.00 uur, als je deze dag prive boekt.

Je investering voor deze dag is 467 euro (exclusief 21% btw). Dit bedrag is natuurlijk inclusief lunch en drankjes, en een follow up via Skype.

Klantenervaringen