Agenda

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten/coachmiddagen die Equilogica organiseert.

Zou je eens naar een coachmiddag willen, maar staat er geen geschikte datum tussen, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Coachmiddagen


Coachmiddag: Maak kennis met paardencoaching

Is coaching nieuw voor jou of wil je eens het effect van paardencoaching ervaren?
 

Kom dan naar de coachmiddag: Maak kennis met paardencoaching. Paardencoaching is voor velen nieuw en klinkt misschien een beetje zweverig. Maar niets is minder waar! Kom het zelf ervaren tijdens de coachmiddag op vrijdag 30 oktober

Tijdens de coachmiddag laat ik je zien hoe paardencoaching in zijn werk gaat en ervaar je gelijk het effect. Paarden communiceren met hun lichaamstaal en pikken daarom heel snel spanningen/thema’s op. Vaak zijn dit thema’s waarvan je jezelf nog helemaal niet bewust bent. Een paard voelt namelijk aan wat werkelijk bij jou leeft.

Paarden doen je beter voelen

In de coachmiddag wordt er ingegaan op je gevoel, iets wat soms lastig in woorden is uit te drukken, maar wat wel binnenin jezelf leeft. Ik, de paardencoach, ben opgeleid om de reacties van het paard te vertalen naar de persoon die gecoacht wordt.

De combinatie van een paard en paardencoach zorgt dat je gevoel en je verstand weer in verbinding komt. Zodra dit het geval is zal het paard dit bevestigen en ontspannen bij je komen staan. Een paard voelt aan dat jij weer oké bent. Je hoeft dan niet meer te twijfelen.

Even wat feitjes op een rij:

  • Hoe laat? Van 13:30 tot 16:30 uur
  • Waar? Tjessingawei 8 te Minnertsga
  • Wat kost het? € 50,- inclusief koffie/thee en wat lekkers 
  • Hoe meld ik me aan? Door een berichtje te sturen. 
  • Heb je nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen. 🙂

Coachmiddag: Keuzes maken

Heb je last van keuzemoeheid of keuzestress?  

Dagelijks maken we zo’n 35.000 keuzes, grote en kleine beslissing en het merendeel maken we onbewust. Soms weet je niet waarvoor je moet kiezen: wel of niet die andere baan of toch voor jezelf beginnen? Of je bent voor jezelf begonnen, maar ook nu kom je allerlei keuzes tegen. 

Hoe lekker zou het zijn als je gewoon weet wat de beste keuze is? Dat je weet wat je te doen staat. Ik help je hier graag bij! 

Op vrijdag 25 september organiseer ik weer een coachmiddag, waarin we aan de slag gaan met een vraagstuk dat bij jou leeft. 

  • Hoe laat? Van 13:30 tot 16:30 uur
  • Waar? Tjessingawei 8 te Minnertsga
  • Wat kost het? € 50,- inclusief koffie/thee en wat lekkers 
  • Hoe meld ik me aan? Door een berichtje te sturen. 
  • Heb je nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen. 🙂

Coachmiddag voor twijfelaars

Twijfel je vaak? Ja? Weet je het zeker? Nee?

Dan is deze coachmiddag iets voor jou!

Blijf je maar twijfelen? Na dit vreemde half jaar waarin je hoopte dat jouw dilemma zich vanzelf wel op zou lossen, merk je dat er toch meer moet gebeuren. Stappen zetten? En in welke richting dan? Of juist niet? Vragen waarmee je blijft puzzelen.

Op deze middag krijg je zeker weten meer duidelijkheid. En echt onafhankelijk hè? Je wordt niet een kant op gestuurd. Tijdens deze middag maak je kennis met paardencoaching én ga je aan de slag met een vraagstuk dat bij jou leeft.

Paarden communiceren met hun lichaamstaal en pikken daarom heel snel spanningen/thema’s op. Vaak zijn dit thema’s waarvan je jezelf nog helemaal niet bewust bent. Een paard voelt namelijk aan wat werkelijk bij jou leeft.

Ervaar het zelf en meld je aan!