Reviews

Management Drives

“Binnen een half uur had ik mijn profiel al in de mailbox”

Afgelopen week heb ik de Management Drive vragenlijst ingevuld. Ik was benieuwd naar het antwoord op verschillende vragen: Wat zijn mijn drijfveren? Hoe handel ik onder druk? Waar ben ik “allergisch” voor? Binnen een half uur had ik mijn profiel al in de mailbox.

Paardencoaching

“De coachsessie heeft mij meerdere inzichten gegeven en het effect is direct merkbaar. Het grappige is dat ik tijdens deze coaching veel overeenkomsten uit de managementdrive test zag.”

Deze week was het dan zo ver, ik had mijn paardencoachsessie. Ik had er al veel over gehoord, dus ik was heel benieuwd hoe het zou zijn. Voorafgaand aan de sessie heb ik het intakeformulier ingevuld, met als coachvraag dat ik graag zelfverzekerder zou willen zijn, assertiever, en hoe ik dat kan bereiken.

Paardencoaching

Op de terugweg in de auto voelde ik mij energieker dan ik mij in een hele tijd had gevoeld. Ik had er weer zin in!

Onlangs heb ik een paardencoachsessie bij Elies gevolgd. Heel eerlijk… ik was eerst behoorlijk sceptisch over paardencoaching, ik zag om me heen paardencoaches waarvan ik vond dat ze of zelf een coach nodig hadden of zelf issues met hun paard hadden… dat klinkt heel erg maar zo zag ik dat. Dus een coachsessie met Elies zag ik ook niet zo zitten. Helemaal niet eigenlijk.